LittleHijjaz. Powered by Blogger.

Friday, November 25, 2011

Sale! Sale! Sale!

Posted by :::sweetmama::: at 12:21 AM 0 comments

SALE! SALE! SALE!

I'M BACK!!!!  It has been a long time i'm not writing in this blog due my confinement period.  So now i will updating a new story from Little Hijjaz Wardrobe.  Seems we are heading to 2012 next year, I want to sell everything from Little Hijjaz Wardrobe with super discounts till 70%. Please be inform that our price below including the postage charge. Kindly email me if you want to order. Stocks below are very limited...


                               SKIRT LEGGING
                                


                                              

                                                           
                                                       
AVAILABLE ON L SIZE ONLY EXCEPT MICKEY PINK M SIZE
RM15 INCLUDING POSTAGE


                              ROMPERS
STITCH ROMPERS
RM 26 INCLUDING POSTAGE



MINNIE ROMPERS
RM 26 INCLUDING POSTAGE


COSTUME BEE ROMPERS
RM 26 INCLUDING POSTAGE



BABY MINNIE SHIRT
Available for Baby Minnie shirt Size 100(4 yrs)
RM15 INCLUDING POSTAGE


BABY GAP PYJAMAS - LET'S BE FRIENDS
     SIZE 2YRS
RM27 INCLUDING POSTAGE



BELLE MAISON DRESS
SIZE 90 (2 YRS)
RM27 INCLUDING POSTAGE



LEGGING
AVAILABLE ONLY A, B, C AND H
RM15 INCLUDING POSTAGE


TRANSFORMERS ROMPERS (RED, YELLOW AND GREEN)
SIZE 3M-6M, 6M-9M, 12M
RM24 INCLUDING POSTAGE


Fisher Price The Backyardigans 3-in-1 Adventure Singer Tasha
* Change Pablo’s shirt to change his adventure! Dressed in his everyday outfit, Pablo will sing the Backyardigans theme song but once you pull his shirt back to reveal a cowboy outfit, he sings the “Saddle Up and Ride” song! Pull back the shirt again and he becomes Surfer Pablo, singing the tune “Rad Moves”!
* available in 3 designs: Pablo, Tyrone & Tasha. Collect all three of them now!
* ages: 18mths and up
* without packing box, come wt simple plastic packing
* click here to view the product video: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=8122&e=video-detail&VideoName=fpf_video_shell.swf%3FclipName%3Dbackyard_K3061&product=K3062&pid=42854&pcat=the_backyardigans_plush
RM 28 INCLUDING POSTAGE




Tuesday, July 12, 2011

Transformers Rompers

Posted by :::sweetmama::: at 1:46 AM 0 comments
TRANSFORMERS ROMPERS

 Hi Guys.....Let's see my new Transformers Rompers proudly brought for your baby from 3 to 12 months. Got 3 colors that u can choose......


3 Colours TRANSFORMERS  ROMPER 
Size -3-6M, 6-9M, 12M 

1 pc - RM23
2pcs - RM44
price excluding postage

Monday, June 20, 2011

New Cloth Diapers

Posted by :::sweetmama::: at 1:39 AM 0 comments

NEW DESIGN OF CD...

Here I uploaded two design of CD which come from Coolababy Brand.....The Coolabay Printed got 2 types that u all can choose which is Snap Button (the one i preffered) and Velcro (Very easy to wear...)..
The Other one is Coolababy Colour Button....I love also this one...

Let's order from me....Purchase 2 CDs will got FREE GIFT....what r u waiting for.....

This ITEM is PRE ORDER and I NEED 30% deposit upon booking.


COOLABABY PRINTED

RM30

 COOLABABY COLOUR BUTTON

RM29

RM37 

SUNNYBABY (M-XL)

8KG-17KG

**Double Row Button
**Extra Button di bahagian peha utk elak Wing Drop

RM37 per pcs with 2 insert


DESIGN AVAILABLE:

1. GIRAFFE PRINT
2. PURPLE LOVELY HEART
3. RED STAR
4. MOO COW
5. DENIM JEAN
6. HELLO KITTY
7. CUTE POOH
8. GREEN STAR
9. BLUE & WHITE DOT
10. BLUE BALL
11. BLUE STAR


RM37

COZY BABy CLOTH DIAPERS

Descriptions:
•can fit from 13-17kg
•comes with 2 in...serts(bamboo terry on top)for both inserts!
•Easy to adjust size
•extra button to avoid wing dropping
•Both insert can be used together and not too bulky.

Our Price : RM37 with 2 bamboo inserts

Wednesday, May 25, 2011

Posted by :::sweetmama::: at 12:38 AM 0 comments
Friends and buddies...
Let's read my new article on how to Wash Cloth Diapers...


BAGAIMANA SAYE MENCUCI CLOTH DIAPERS

Mencuci CD bukanlah sesukar mane yg uols gambarkan…actually very simple kalau kite betul2 memahami cara basuhan dan serbuk pencuci yg boleh digunakan. Janganla uols terlalu fikir sgt…smp berkate.”.susahla nak basuh CD ni leceh…baik pakai pampers je.. dan pakai trus buang…”…. buang segala perspektif negative jika kite betul2 sayangkan anak kita, duit kita dan alam sekitar kita..…tryla ber’CD’..
Pertama sekali anda perlu mengambil tahu tentang pencuci detergent yg boleh digunakan untuk membasuh CD. Bagi saya untuk mencuci CD, saya khaskan serbuk pencuci Pureen HAD..sbb saye dah tgk kandungannya bebas enzim, kurang buih dan tiade peluntur. PENTING!! Pastikan serbuk detergent yg uols pilih takde bahan2 berenzim, peluntur, pemutih dan pewangi  Ini untuk menjamin kualiti CD dan insert untuk tahan lebih lama dan juga daya serapan yg lebih sempurna…Kalau boleh sila gunakan PUREEN HAD. ..kalau takde pencuci serbuk murah pun ok…
Oklah…sila tgk langkah demi langkah bagaimana saye mencuci CD:
1)      Lepas anak kita pee atau poop…..ambil CD yg kotor tu letak di dalam toilet(letak dekat bhgn tepi bilik air dahulu smentara saya nak uruskan anak saye pakaikan CD yg baru)
2)      Now, langkah bagaimana nak buang poop…buang poop kat dlm mangkuk toilet…untuk lebih mudah pakai shower spray drp paip atau paip getah untuk halaan yg kuat kepada najis yg melekat pd CD. (Untuk memudahkan uols tak payah buang poop susah2..digalakkan pakai Nappi liner..so poop tu takdela melekat sgt…)


3)      After uols dah buang semua poop kedalam mangkuk tandas..bolehlah dibilas dengan air yg mengalir sehingga hilang warna dan bau.. Rutin yg sama anda lakukan jika anak anda pee..just bilas di bwh air yg mengalir sehingga yakin kencing tu dah hilang…
4)      Sediakan satu baldi kering di penjuru toilet yg ada penutup. Sesudah bilas seadanya, masukkan CD2 berkenaan dlm Dry Pail td…
5)      Oleh kerana saye ni “working mother”…takde mase nak basuh hari2 CD ni…so kumpulkan dlm 3 hari…after that masukkan semua CD kedalam mesin basuh..
6)      Untuk menjamin kualiti CD tahan lebih lama....sila gunakan laundry net….Yg Insert tu biar golek2 kat luar meanwhile yg CD tu biar kat dlm laundery net…..
7)      Maksimum CD yg biase saya basuh untuk sekali basuhan adalah sebanyak 10CD. Dan letak air dlm paras sederhana .
8)      Kemudian saya letakkan serbuk pencuci sbyk ¾ sudu cucian ke dlm basuhan, Tidak boleh letak terlalu banyak sabun kerana dikhuatiri sukar untuk membilas CD hingga hilang sabun.
9)      Oleh kerana mesin saye hanyalah semi auto, saye membuat pusingan bilas air bersih sebanyak 4 kali(Itupun bergantung,  jika masih terdapat baki sabun, saya akan meneruskan sehingga 5x bilasan…)
10)   Sesudah bilasan terakhir…Spin untuk seketika shj dan sedia untuk dijemur…
11)   Untuk menghilangkan kuman dan bacteria pd CD….saya suke menjemur CD di tgh cuace panas…pastikan permukaan CD yg bercorak tidak menghala trus ke cahaya matahari (nanti takut luntur plak warna)

Mudahkan…….semudah A B C…..

Sedikit Nota berkenaan cara cucian CD  yg saya tak sempat nak selit kat atas…

  • Saya tidak mencuci CD munggunakan tangan kerana…masa amat mencemburui saya..tak menang tangan ..lagipun kalau pakai mesin cepat sket kering compare basuh tangan..am I right??
  •   Saya tak campur CD dengan other pakaian…..Ini untuk menjamin kesucian pakaian kita..uols pun taukan makruhkan kalau kite campur adukkan najis dgn yg bersih….(eventhough CD tu saye dah bilas siap before masuk ke dlm mesin)… 
  •  Untuk CD VELCRO…sila sematkan pelekat Velcro semasa mencuci  untuk mengelakkan kotoran melekat pd pelekat VELCRO. 
  •  Untuk simpanan CD dlm DRY PAIL..hanyalah digalakkan simpan sehingga 3 hari shj…..lebih drpd tu takut berbau plak. FYI…..simpanan selama3 hari mamang tak bertahi lalat…tu yg saye suke PD CD.
  •   Jangan Rendam CD…dikhuatiri akan mengurangkan daya serapan Pd CD…lgpun CD ni tak yah rendam terus basuh dan bilas je…
  •  Utk CD yg baru beli JGn terus pakai kat baby..sila wat pre wash sekurang2 nya 3 kali sblm pakai. Pre wash ni mksd saye ialah bash dengan air biasa, perah dan jemur, dan ulang sebyk 3 kali lepas kering.. Perlu buat pre wash dulu untuk buang segala kotoran kilang pd CD dan untuk memberi kdr penyerapan yg lebih baik.



 My Baby is very happy and healthy wearing Cloth Diapers...:) 

How about yours.....???

Hurry up and make pre-order from me

Click Here to see the CD pictures



- 

Tuesday, April 5, 2011

Baby Tight Edition....

Posted by :::sweetmama::: at 3:28 AM 0 comments
Baby Tight Limited Edition

Let's grab the latest design of Baby Tight special Edtion from Littlehijjazwardrobe...Very attractive and beautiful design with high quality design..... 

6 to 12 months

RM15

Friday, March 25, 2011

Posted by :::sweetmama::: at 8:57 PM 0 comments

Hi There.....

In Conjunction celebrating my 5th Wedding Anniversary this month, i would like to give Free Gift to all my Beloved Customers..I'm going to sell 'Toys' and  'Interactive Cloth Books'. Fo those person that really interested to get this item, Please sms me ASAP because every items that u purchase will received a very 'surprise' Gift in your parcel. The stocks are VERY limited and this promotion valid until 15th April 2011...

How to get the Fee Gift??

  •  Be My Follower
  • Purchase items from This Entry Only
  •  Payment Received One Day after booking period...

Fisher Price The Backyardigans 3-in-1 Adventure Singer Pablo





 RM30

 sold...

Fisher Price The Backyardigans 3-in-1 Adventure Singer Tyrone



 RM30

Fisher Price The Backyardigans 3-in-1 Adventure Singer Tasha


 RM30

Sleepy Bunny (Pat the Bunny Cloth Book)




  • Sleepy Bunny is a deluxe cloth book that is just perfect for bedtime. Children can move the plush Bunny from page to page and read all about how Bunny puts the toys away, has a yummy snack, and pulls up the covers to go to sleep.
  • come with clear PVC packing bag, suitable to be given as a gift
  • Reading level: Baby-Preschool
  • Rag Book: 8 pages
  • Publisher: Golden Books; Ragbk edition (September 9, 2003)
  • Language: English
  • Product Dimensions: 7.7 x 8 x 1.4 inches
 RM18

sold...

Soft Play: Where's Elmo? A Peek-A-Boo Book




  • AGES: 6 MONTHS TO 3 YEARS
  • SIZE: 8" X 8"
  • ISBN: 1-59292-031-4
  • PACKAGING: CLEAR VINYL CARRYING CASE
RM28

sold


 





Sunday, February 6, 2011

Cloth Book and Soft Toys..

Posted by :::sweetmama::: at 9:10 PM 0 comments
Just Came back from a looong Holiday with my Family and I'm glad to show all of U guys my new Cloth Books and Soft Toys. Let's check out...Perhaps it suitable for your adorable kids and Babies. These items are Ready stock Ok....

1) My Cuddly Cloth Book - Bear 


  • Polyester & Cotton
  • Total 6 pages (excludes cover).
  • Delightful illustrations and an interactive story will leave your little ones loving to learn the concepts in My Cuddly Cloth Book
  • Surface washable
  • for 6 mths up
  • dimensions:  H15 x W14.5 x D5cm (there may be some variance due to hand sewing)

RM14.00 

2 available

2) My 1st Book by Danara


  • You and your baby will love reading this interactive book
  • Baby's 1st Book will entertain your child with teethable corners and a mirror
  • Fun crinkle sounds will keep baby's attention as you turn each page
  • book approx W16 x H14 X D1.5cm
  • Total 6 pages including covers
  • wash before use.  Wipe clean with a damp cloth and mild soap.  Air dry.
  • has a loop to hang on carrier or strolley
RM15.00

2 available


3) My 1st Book At The Zoo



  • You and your baby will love reading this interactive book
  • Baby's 1st Book will entertain your child with every animals that you can find on the farm
  • All the interactive features such as "peeling" the banana, finding the "missing" big bear, "touching" the giraffes' long neck...etc will keep your baby entertain while making the learning process so much fun!
  • book approx W14 x H14 X D3cm
  • Total 8 pages including covers
  • wash before use.  Air dry.

 RM15.00

1 available

4) Strawberry Shortcake Tugpal   

  • size approx H18 x W18 x D10cm (before stretching).  Max length upto 30cm after stretching
  • 100% polyester stuffing
  • with soft lullaby music to accompany your little one to sleep
  • with straps for easy fastening on baby cots, strollers...anywhere
RM25.00

out of stock
Let's Grab While stock Last....Limited Stock

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Form

PLEASE PLACE YOUR ODER HERE..
Name:
Mobile Number :
Email Address:
Address :
Item code :
Pyment Method :

Create a web form here
 

Little Hijjaz Wardrobe Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez